Thaise Disco The 90s Bar overvallen door politie, meerdere overtredingen ontdekt

Pattaya-

Op woensdag 3 augustus 00 om 15:2018 uur deed de politie van Pattaya in samenwerking met districtsfunctionarissen van Banglamung een inval in de disco genaamd de 90's Bar, die vreemd genoeg geen 90's-muziek speelde, gelegen op Soi Bongkot nadat bezorgde lokale burgers aanhoudend hard geluid hadden gemeld. de wettelijke openingstijden.

Politieagenten waren geschokt toen ze ontdekten dat, ondanks een wettelijke sluitingsvergunning van 2:00 uur, de disco nog steeds open was en vol met Thaise jongeren, de meerderheid alcoholische dranken dronk na de legale verkooptijd van 2:00 uur.

De agenten besloten de klanten en het personeel te testen op drugs en ontdekten dat 4 mannen en één vrouw positief testten op crystal meth. Bovendien had één klant helemaal geen identiteitskaart en waren verschillende onder de wettelijke leeftijd van twintig. Deze personen zijn gearresteerd en voor verwerking naar Soi 9 gebracht.

Ten slotte gingen officieren de vergunningen van het etablissement inspecteren en hun schok en ontzag duurden voort. De discotheek had geen vergunning om na 2:00 uur 's nachts open te zijn, geen vergunning om na 2:00 uur 's nachts sterke drank te verkopen en verder geen enkele wettelijke vergunning om open te zijn. De beheerder van de locatie werd gearresteerd en naar het politiebureau op Soi 9 gebracht voor gerechtelijke procedures. Het is niet bekend of de locatie zal worden voorgesteld voor een langdurige of tijdelijke sluiting.

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/