Koninginnedag, Moederdag is zondag, iedereen aangemoedigd om blauw te dragen

Thailand-

Aanstaande zondag 12 augustus is het de 86e verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit.

Overheidspersoneel, politie en leger zijn verplicht koninklijke kleding te dragen, maar het gemeentehuis wil ook dat het publiek de hele maand dit voorbeeld volgt.

Ter gelegenheid hiervan worden er door het hele land tal van activiteiten georganiseerd.

Er kwam geen informatie van het stadhuis van Pattaya over lokale evenementen, maar ze gaven de volgende informatie vrij die hier al dan niet van kracht is: met betrekking tot regionale en overzeese gebieden, hebben provinciale gouverneurs en ambassadeurs de opdracht gekregen om een ​​zegeningsceremonie te houden en activiteiten te houden in augustus 12 naar gelang.

Er zal een Dharma-oefenproject zijn van 11-13 augustus op Buddha Mountain en dharma-retraites in het hele land.

Bovendien zei permanent secretaris van het kabinet van de premier dat de regering bij deze gunstige gelegenheid de publieke en private sector en alle burgers zou willen uitnodigen om hun gebouwen en huizen te versieren met de foto van HM Koningin Sirikit, Thaise nationale vlaggen en vlaggen met " Sor Kor". Bovendien zullen er op meerdere locaties zegenboeken worden opgesteld die mensen kunnen ondertekenen en de regering stuurt een uitnodiging aan iedereen om de hele maand augustus blauw te dragen om de koningin te eren.

Omdat het Moederdag is, zullen veel lokale restaurants en hotels speciale evenementen organiseren om moeders overal ter wereld te eren. Dit is Moederdag voor heel Thailand en een heel speciale dag voor het Thaise volk.

Fijne Moederdag van The Pattaya News.

Afbeelding na berichtinhoud
BRONPattaya dagelijkse post
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/