Motor botst met zeswielige vrachtwagen, twee Thaise staatsburgers komen om

Pattaya-

Om 2:00 uur vanmorgen vroeg, 10 augustus 2018, werd Pol.Maj.Gen.Srirom Srikraipak, van het Nongprue Police Station, in Chonburi, op de hoogte gebracht van een groot motorongeluk nabij de spoorlijn op Soi Chaiyaphruek.

Bij aankomst ter plaatse met reddingswerkers vonden ze een beschadigde Honda Wave-motorfiets op de weg die in aanvaring was gekomen met een zeswielige vrachtwagen van Khon Kaen die producten aan het leveren was aan Chonburi.

Op de weg lagen zwaargewond de 32-jarige Sun Matcharoen en een niet-geïdentificeerde jonge Thaise vrouw, vermoedelijk zijn vriendin, maar had geen identificatie bij zich. Reddingswerkers probeerden de levens van beide zwaargewonde Thai te redden, maar waren niet succesvol en beiden stierven ter plaatse.

De heer Somchai Chan Sa-ara, 47, die getuige was van het ongeval, vertelde de Pattaya News dat de heer Matcharoen met een zeer hoge snelheid reed toen hij de controle over de spoorlijn verloor en een hobbel raakte en tegen de achterkant van de zeswielige vrachtwagen. De impact was zo brutaal dat meneer Sa-ara het beschreef als een tsunami.

De bestuurder van de zeswielige vrachtwagen bleef ongedeerd en werkte samen met de politie in hun onderzoek. De spoorlijn heeft camera's die de politie zal onderzoeken om een ​​back-up te maken van het ooggetuigenverslag.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/