Ernstig motorongeluk tussen Thai National en Chinese Tourist, Waarschuwing: Grafische inhoud.

Pattaya-

Om 3:00 uur vanmorgen, 7 augustus 2018, vond er een ernstig motorongeluk plaats tussen een Chinese toerist en een Thai National voor Soi 14 op 2nd Road, naast de populaire Tim Beer Bar en Avenue Shopping Mall.

Geschokt personeel en klanten van een kleinere bierbar direct voor het ongeval keken toe hoe een van de chauffeurs, naar verluidt de Thaise man, de heer Watcharapong Lunnud, 24 jaar oud, de macht over het stuur verloor en direct voor de deur crashte tegen een geparkeerde auto. de bar met vermeende hoge snelheid. Zijn fiets liep uit de hand en klauwde de heer Guo Xiao, 33 jaar oud uit China, die ook van zijn fiets werd gegooid.

Beide mannen overleefden het, maar liepen ernstige verwondingen op. Meneer Lunnud bloedde hevig uit zijn hoofd en leek meerdere inwendige verwondingen te hebben en meneer Xiao kon niet reageren en bewegen en had waarschijnlijk meerdere breuken en breuken. Ze werden allebei door reddingsdiensten naar lokale ziekenhuizen gebracht voor zorg in ernstige toestand. Meneer Lunnud droeg geen helm, maar meneer Xiao wel, wat hem leek te behoeden voor ernstiger hoofdletsel.

De politie zal camera's in de buurt onderzoeken, waarvan zij hebben bevestigd dat ze aan het werk waren om de oorzaak van het incident vast te stellen en of getuigenverklaringen over de oorzaak correct waren.

Foto's en video hieronder, waarschuwing, grafische afbeeldingen. De volledige galerij met afbeeldingen is te vinden op onze Instagram, Instagram.com/Thepattayanews.

hi

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/