Eerlijke Thaise taxichauffeur geeft tas met 30,000 baht terug aan vergeetachtige Chinese toerist

Pattaya-

Onlangs in het nieuws zijn er verschillende verhalen geweest over eerlijke taxichauffeurs die spullen teruggeven aan vergeetachtige toeristen. We hebben nog een incident dat eerder vandaag plaatsvond met een eerlijke chauffeur.

De Chinese toerist Mingkin Chen, 45, had haast om een ​​plaatselijke toeristische attractie te bezoeken en liet zijn tas met in totaal 30,000 baht in verschillende valuta, zijn paspoort, al zijn creditcards en zijn hotelsleutel achter in een taxi. De taxichauffeur, de 60-jarige Jumpol Sariya, was klaar met meneer Chen naar de attractie te brengen en had twee andere passagiers opgehaald die de tas onder de aandacht van meneer Sariya brachten.

Mr. Sariya keerde terug naar de toeristische attractie, maar kon Mr. Chen niet vinden. Vervolgens ging hij naar het plaatselijke politiebureau om hulp te zoeken bij het lokaliseren van hem. De lokale toeristenpolitie heeft de heer Chen met succes gelokaliseerd en ze werden herenigd op het politiebureau. Een emotionele en dankbare meneer Chen schonk de chauffeur 2000 baht en een geschenk in sieraden.

Aan het eind van de dag was het allemaal een glimlach.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/