Koreaanse toerist valt gewond van hotelbalkon op tweede verdieping

Pattaya-

Een Koreaanse toerist viel gisterochtend om 5 uur van zijn hotelbalkon op de tweede verdieping in Pattaya, waarbij hij zijn enkel brak.

De toerist, van wie de naam niet is genoemd, logeerde bij zijn Thaise vriendin die hij bezocht in Pattaya. Een dienstdoende bewaker van het hotel aan Pattaya Third Road hoorde kreten van doodsangst en pijn en reageerde snel op het incident.

De bewaker belde de politie en hulpverleners van de reddingsstichting die hielpen de man naar het ziekenhuis te brengen. Zijn vriendin werkte samen met de politie en verklaarde dat ze op bed had gelegen en haar vriend op het balkon aan het relaxen was toen hij viel. De politie onderzocht de kamer en vond geen teken van een worsteling, maar zal het volledig onderzoeken om er zeker van te zijn dat er geen woordenwisseling was die de val veroorzaakte.

Er is contact opgenomen met een Koreaanse vertaler om de man in het ziekenhuis te interviewen zodra hij hersteld is van zijn verwondingen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/