Grote brand vernietigt Koreaans restaurant Yang Mi op South Pattaya Road, geen gewonden, gebouw verwoest

Pattaya-

Om 4 uur op de vroege donderdagochtend, 30 augustus, verwoestte een grote brand het populaire Yang Mi Restaurant aan South Pattaya Road.

Acht brandweerwagens waren nodig om de brand te blussen, die ondanks het vroege uur een grote menigte waarnemers trok. Het duurde ongeveer een uur om de brand te blussen. Stadsbeambten en brandweerlieden kamden het wrak uit en stelden vast dat het gebouw op dat moment gesloten was en dat er geen gewonden of doden waren door de brand.

Het is echter niet bekend hoe de brand is ontstaan ​​en brandonderzoekers kammen het wrak uit naar aanwijzingen. Wij hier bij The Pattaya News zullen aanvullende details verstrekken zodra we ze krijgen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/