De politie van Pattaya City arresteert bijna 100 motorracers en neemt fietsen in beslag

Motoren moeten luide uitlaatpijpen repareren en worden betaald door overtreders

Pattaya-

In de vroege ochtenduren van 29 juli 2018, om ongeveer 1 uur direct na het einde van de religieuze feestdagen, reageerden luitenant-generaal Nantachat Supamongkol, de politiechef van Chonburi en zijn team op klachten van bezorgde burgers van grote "bendes" tieners luid en grote fietsen met hoge snelheden gevaarlijk door de straten van Jomtien racen op verschillende locaties. Hij en zijn team kwamen bij de bron van de klachten aan op Second Road en ontdekten bijna honderd jongeren in de buurt van Jomtien Second Road, met veel omstanders en mensen die toekeken, evenals ongeveer dertig grote fietsen en racers.

De jongeren hadden bijna het hele straatgebied ingenomen, waardoor het werd afgesloten om te racen en het verkeer te verstoren. De politie trad snel op en eiste van alle jongeren een drugs- en urinetest. Verscheidene testten positief en werden in hechtenis genomen en hun ouders werden gecontacteerd om hen op te halen en met de politie te praten.

Er zijn meerdere motoren in beslag genomen, voornamelijk vanwege het hebben van uitlaatpijpen en geluidsniveaus die in strijd zijn met de wet en geluidsbeperkingen. De jeugdige eigenaren kregen te horen dat hun fietsen konden worden opgehaald door hun volwassen familieleden, maar dat de overtredingen van de uitlaat en het geluid door de overtreders moeten worden verholpen en betaald en moeten worden teruggebracht naar het wettelijke niveau voordat de fietsen zouden worden vrijgegeven. De fietsen werden naar een plaatselijke autoreparatiewerkplaats gebracht om de vereiste wijzigingen uit te voeren om ze conform te maken.

 

BRONPattaya Nieuws 13
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/