Dronken Thais meisje veroorzaakt ravage in ochtend autoverkeer (video)

Pattaya-

Een schijnbaar zeer dronken Thais meisje in haar witte Toyota Altis met Bangkok Plates ramde dinsdagochtend rond 8:00 uur in het centrum van Pattaya Klang een taxi nadat ze ongeveer vijf motorfietsen had weggevaagd in het vroege ochtendverkeer. Er is gemeld dat ze korte tijd eerder op de tweede weg op de vlucht was voor een ander ongeluk, waar vroege rapporten zeggen dat ze tegen een voedselkarretje sloeg en een koffieverkoper doodde. Zoals de video laat zien, was het meisje zeer radeloos en in paniek.

Ze werd uiteindelijk gearresteerd en naar het politiebureau gebracht.

We zullen meer details geven zodra we ze hebben. Niemand, ook zij niet, raakte gewond op de plaats van het tweede incident. De meldingen van het eerste ongeval komen nog binnen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/