Dronken Thais meisje veroorzaakt ravage in ochtend autoverkeer (video)

Pattaya-

Een ogenschijnlijk zeer bedwelmd Thais meisje in haar witte Toyota Altis met Bangkok-platen botste tegen een taxi nadat ze dinsdagochtend rond 8 uur in het centrum van Pattaya Klang ongeveer vijf motorfietsen had weggevaagd in het vroege ochtendverkeer. Er is gemeld dat ze korte tijd eerder op de vlucht was voor een ander ongeval op de tweede weg, waar vroege rapporten zeggen dat ze tegen een voedselkar botste en een koffieverkoper doodde. Zoals de video laat zien, was het meisje zeer radeloos en in paniek.

Ze werd uiteindelijk aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

We zullen verdere details geven zodra we ze krijgen. Niemand, ook zij niet, raakte gewond op de plaats van het tweede incident. De meldingen van het eerste ongeval komen nog steeds binnen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/