Ambtenaren: Grottencomplex waar Thaise jongens werden gered om een ​​belangrijke toeristische attractie en museum te worden

Thailand-

Het grottencomplex in het noorden van Thailand, waar 12 jongens en hun voetbalcoach meer dan twee weken vastzaten, zal worden omgebouwd tot een museum en een belangrijke toeristische attractie met rondleidingen tijdens het niet-regenseizoen, inclusief de kamer waar de jongens werden gevonden die toen de grot is niet overstroomd is beloopbaar en geen moeilijke, maar lange tocht. Tijdens het regenseizoen is er een museum en informatiecentrum waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de grot, de redding en foto's kunnen maken

Reddingsfunctionarissen zeiden dat het museum zou laten zien hoe de operatie zich ontvouwde, en voorspelden dat het een "grote attractie" voor Thailand zou zijn. Wat de kosten zullen zijn, is nog niet duidelijk. De functionarissen stellen dat dit naar verwachting de komende jaren een van de grootste toeristische bestemmingen in Thailand zal zijn.

Ten minste twee bedrijven willen ook een film maken die het verhaal van de redding vertelt, waaronder Hollywood dat een grote film wil maken.

De geredde groep herstelt nu allemaal in het ziekenhuis.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/