Hollywood gaat grote kaskraker produceren over redding van voetbalteam Thai Cave

De missie om 12 jongens en hun voetbalcoach uit een Thaise grot te redden, is om de Hollywood-behandeling te krijgen. Twee grote filmstudio's en een onafhankelijke, op geloof gebaseerde studio hebben plannen aangekondigd om films te maken over de epische redding.

Het is niet verwonderlijk dat Hollywood, met de massale aandacht wereldwijd, van plan is om de redding van de Thai Cave om te zetten in de volgende grote kaskraker. Hoewel dit voor verdeeldheid zal zorgen, zoals zelfs regisseurs toegeven, zal het waarschijnlijk enorme financiële resultaten opleveren voor de studio's als het gaat om het verfilmen ervan.

Pure Flix, een onafhankelijke christelijke filmstudio, is ook van plan een film te maken waarin ze God de verantwoordelijkheid geven voor het redden van de kinderen.

De films en aankondigingen zijn momenteel in pre-productie terwijl de kinderen nog in het ziekenhuis liggen te herstellen.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/