Hollywood gaat grote kaskraker produceren over redding van voetbalteam Thai Cave

De missie om twaalf jongens en hun voetbalcoach uit een Thaise grot te redden is om een ​​Hollywood-behandeling te krijgen. Twee grote filmstudio's en één onafhankelijke, op geloof gebaseerde studio hebben plannen aangekondigd om films te maken over de epische redding.

Het is niet verwonderlijk dat Hollywood, nu er wereldwijd veel aandacht aan wordt besteed, van plan is de redding van de Thai Cave om te zetten in de volgende grote blockbuster. Hoewel dit voor verdeeldheid zal zorgen, zoals zelfs regisseurs toegeven, zal het waarschijnlijk enorme financiële resultaten voor de studio's opleveren als het gaat om het omzetten van een film.

Pure Flix, een onafhankelijke christelijke filmstudio, is ook van plan een film te maken waarin zij God zullen toeschrijven als verantwoordelijke voor het redden van de kinderen.

De films en aankondigingen zijn momenteel in pre-productie, aangezien de kinderen nog steeds in het ziekenhuis aan het herstellen zijn.

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/