Rus met overschrijding van één jaar gearresteerd voor diefstal motorfiets

Pattaya-

Een Russische staatsburger, de heer Vladimir Zhulabrev, 26, en zijn Thaise vrouw Parichart Ninnon, 25, werden beiden gearresteerd en vastgehouden door de politie voor diefstal van een motorfiets in Pattaya. Ze testten ook allebei positief op crystal meth/Yabba.

De politie verklaarde dat de heer Gabor Tamas Pethoe, 71, een gepensioneerde Hongaar die legaal in Pattaya woont met een pensioenvisum, een klacht bij de politie heeft ingediend dat dieven zijn motor op de 10e van deze maand van de parkeerplaats van zijn appartement in Nong Prue hadden gestolen .

De politie bekeek CCTV-beelden van het appartement die hen hielpen de heer Zhulabrev en zijn vrouw te identificeren en op te sporen.

De verdachte bekende dat hij Rusland ontvluchtte om dienstplicht en dienstplicht te ontlopen en besloot zich in Pattaya te vestigen. Hem werd gevraagd waarom hij, ondanks een wettig huwelijk met een Thaise vrouw, een overschrijding van een jaar had en geen huwelijksvisum had aangevraagd. Hij verklaarde dat hij het geld niet had vanwege een drugsverslaving. Het stelen van de motor was ook bedoeld om de drugsverslaving te financieren.

De politie heeft de Rus aangeklaagd voor het overschrijden van zijn VISA en diefstal. Hij zal worden vastgehouden in de voorlopige hechtenis in Nong Pla Lai, in afwachting van zijn proces. Wanneer dat voorbij is en zijn straf is uitgesproken en voltooid, zal hij worden verwerkt voor deportatie naar Rusland, dat waarschijnlijk blij zal zijn zijn AWOL-soldaat terug te hebben.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/