Pattaya Politie doet inval in Pump Up Nightclub, arresteert 19 mensen voor drugsmisbruik

De politie deed zaterdag vroeg een inval in een populaire pub in Pattaya omdat ze buiten de wettelijke uren open bleef en 19 mensen arresteerde wegens vermeend drugsgebruik.

De politie van het politiebureau van Pattaya en de afdeling 2 van de toeristenpolitie deden om 3 uur 's nachts een inval in de pub Pump UP Pattaya nadat ze klachten hadden ontvangen van buurtbewoners dat het de regel van het sluitingsuur van 2 uur' s nachts overtrad.

Toen de politie arriveerde, ontdekten ze dat zo'n 50 klanten nog steeds aan het drinken en dansen waren. Twaalf vrouwen en 7 mannen testten positief op drugs. Ze werden gearresteerd voor verdere controles voordat ze voor verplichte rehabilitatie zouden worden gestuurd.

De politie vond ook een kleine hoeveelheid ketamine in vijf zip-zakjes en zeven xtc-pillen.

Thanakrit Pattanapibul, 26, de pubmanager, werd gearresteerd voor het overtreden van de sluitingstijdenregel voor uitgaansgelegenheden en voor het toelaten van drugsmisbruik op de locatie onder zijn toezicht.

De politie zal later aan het ministerie van Binnenlandse Zaken voorstellen om de pub te sluiten.

Afbeelding na berichtinhoud
BRONThe Nation
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/