Pattaya Politie doet inval in Pump Up Nightclub, arresteert 19 mensen voor drugsmisbruik

De politie viel zaterdag vroeg binnen in een populaire pub in Pattaya omdat deze open bleef buiten de wettelijke uren en arresteerde 19 mensen wegens vermeend drugsgebruik.

De politie van het politiebureau van Pattaya en de Tourist Police Division 2 vielen om 3 uur 's nachts de Pump UP Pattaya-pub binnen na klachten van buurtbewoners te hebben ontvangen dat het de regel van het sluitingsuur van 2 uur 's nachts had overtreden.

Toen de politie arriveerde, ontdekten ze dat ongeveer 50 klanten nog steeds dronken en dansten. Twaalf vrouwen en 7 mannen testten positief op drugs. Ze werden gearresteerd voor verdere controles voordat ze voor verplichte rehabilitatie zouden worden gestuurd.

De politie trof ook een kleine hoeveelheid ketamine aan in vijf zakjes met rits en zeven ecstasypillen.

Thanakrit Pattanapibul, 26, de cafémanager, werd gearresteerd wegens het overtreden van de sluitingstijdregel voor uitgaansgelegenheden en voor het toestaan ​​van drugsmisbruik op de locatie onder zijn toezicht.

De politie zal later aan het ministerie van Binnenlandse Zaken voorstellen om de pub te sluiten.

BRONThe Nation
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/