Ministerie van Thaise Cultuur herinnert toeristen en bewoners eraan dat seksspeeltjes tegen de Thaise wet zijn

Thailand-

Eerder deze week sprak Salinee Chumsawan, directeur van het Office of Culture Monitoring bij het Ministerie van Cultuur, met verslaggevers en de pers in reactie op verschillende gepubliceerde artikelen in buitenlandse kranten over toeristen die worden vastgehouden en beboet voor het meebrengen van seksspeeltjes, zoals vibrators, enz. Thailand. De recente nieuwsartikelen brachten verschillende landen, waaronder Engeland, ertoe een reiswaarschuwing te geven aan hun burgers om hen te waarschuwen dat het in Thailand verboden is om seksspeeltjes mee te nemen, te kopen of te hebben.

Mevr. Chumsawan verklaarde tegenover de pers dat seksspeeltjes niet gelegaliseerd zouden moeten worden omdat ze indruisen tegen de opvattingen van de Thaise samenleving en beledigend zijn voor de meeste Thais. Ze verklaarde ook dat mensen die aandrang hebben, in plaats daarvan moeten mediteren, een plaatselijke tempel moeten bezoeken of aan sport moeten doen.

Dit veroorzaakte een storm op de Thaise sociale media, waarbij veel Thai zeiden dat het probleem onder tafel werd geveegd en deden alsof het er niet was.

Dat gezegd hebbende, herinneren we je er hier bij The Pattaya News aan dat seksspeeltjes in strijd zijn met de Thaise wet en dat straffen, zoals vapen, streng kunnen zijn.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/