Ministerie van Thaise Cultuur herinnert toeristen en bewoners eraan dat seksspeeltjes tegen de Thaise wet zijn

Thailand-

Eerder deze week sprak Salinee Chumsawan, directeur van het Office of Culture Monitoring bij het Ministerie van Cultuur met verslaggevers en de pers naar aanleiding van verschillende gepubliceerde artikelen in buitenlandse kranten over toeristen die worden vastgehouden en beboet voor het meebrengen van seksspeeltjes, zoals vibrators, enz. Thailand. De recente nieuwsartikelen hebben ertoe geleid dat verschillende landen, waaronder Engeland, hun burgers een reiswaarschuwing hebben gegeven om hen te waarschuwen dat seksspeeltjes in Thailand tegen de wet zijn om binnen te brengen, te kopen of te hebben.

Mevr. Chumsawan verklaarde aan de pers dat seksspeeltjes niet gelegaliseerd mogen worden, aangezien ze indruisen tegen de opvattingen van de Thaise samenleving en beledigend zijn voor de meeste Thais. Ze verklaarde ook dat mensen die drang hebben in plaats daarvan moeten mediteren, een plaatselijke tempel moeten bezoeken of aan sport moeten doen.

Dit veroorzaakte een storm van vuur op Thaise sociale media waarbij veel Thai zeiden dat het probleem onder de tafel wordt geveegd en doen alsof het er niet is.

Dat gezegd hebbende, herinneren wij u hier bij The Pattaya News eraan dat seksspeeltjes tegen de Thaise wet ZIJN en dat straffen, zoals vapen, streng kunnen zijn.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/