Australische toerist gestoken in borst bij Mixx Disco, in kritieke toestand

Pattaya-

In de vroege ochtenduren rond 4 uur van 30 juni 7 werd de Australian National Jaydon Sienkiewicz in de borst gestoken in het herentoilet van de Mixx Disco aan Walking Street in Zuid-Pattaya.

De vader van de man en zijn vrouw, die Thai is (Jaydons stiefmoeder, hij is 100% Australisch), waren ter plaatse toen de politie arriveerde. Jaydon was al naar het ziekenhuis gebracht met enorme bloedingen en orgaanschade. Ze verklaarden tegen de politie dat ze deel uitmaakten van een groep van tien Australiërs die aan het feesten waren in de disco toen Jaydon naar het toilet ging. Hij werd neergestoken in het toilet en strompelde vervolgens de gang in, bedekt met bloed, waar de beveiliging en bezorgde toeristen de politie en een ambulance belden.

Op dit moment heeft de politie geen verdachte en wie Jaydon heeft neergestoken, vluchtte onmiddellijk weg. De politie onderzoekt camerabeelden om vast te stellen wie Jaydon heeft neergestoken en spreekt verder met de familie om te zien of hij betrokken was bij een woordenwisseling die de steekpartij had kunnen veroorzaken.

We zullen meer over dit verhaal hebben naarmate het zich ontwikkelt.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/