Soi 6 Annual Weekend Party is aanstaande zaterdag en zondag 2 en 3 juni

Pattaya-

Het is het grootste weekend van het jaar voor Soi 6, want ze vieren hun jaarlijkse weekendfeest waarbij alle bars op straat tegelijk feesten!

Met honderden en honderden vrijgezelle, beschikbare meisjes, velen in speciale kostuums en uniformen die speciaal voor het feest zijn gekozen, is dit een evenement dat je niet wilt missen!

Veel bars bieden gratis eten aan, dus als je rondkijkt tussen de mooie vrouwen en de grote selectie aan drank, kun je ook genieten van gratis eten!

Sommige bars zullen speciale evenementen organiseren, zoals partygames, bierpong-, pooltoernooien, enz. Details hierover zijn verkrijgbaar bij individuele bars. Veel bars hebben ook themamuziek en thema-versieringen voor het evenement.

Love Pattaya Thailand zal ter plaatse zijn, samen met lokale media die interviews afnemen en de partij in actie laten zien.

Veel loyalisten en terugkerende klanten van Soi 6 komen speciaal voor dit weekend naar de stad, want het is een geweldige kans om te genieten van een drankje of tien en een praatje te maken met oude vrienden of nieuwe wingmen te ontmoeten die allemaal van Soi 6 genieten.

Als je nog nooit in Soi 6 bent geweest of een dagelijkse bezoeker bent, is dit weekend een geweldige kans om langs te komen en te genieten van de straat en de meer dan 70 bars die allemaal tegelijk feesten! De deelnemende bars hebben ballonnen op.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/