Exclusief: Dief berooft The Red Bull Bar en Guesthouse op Buddha Day, eigenaar zoekt hulp

Pattaya-

Op dinsdag 29 mei 2018, een religieuze heilige dag, beroofde een brutale dief de Red Bull Bar en Guesthouse om ongeveer 12 uur.

De eigenaar, Erik, stelt dat de man de avond ervoor arriveerde en om een ​​kamer vroeg, maar nog een drankje wilde gaan drinken voordat de bars om middernacht sloten. De dienstdoende kassier stemde toe en gaf hem de sleutel van de kamer, maar zei dat hij de sleutel aan elektriciteit zou geven als hij terugkwam en de betaling zou aannemen. dan. De man, die een buitenlander is maar nog niet is geïdentificeerd, zei dat hij zo terug zou komen, maar keerde niet terug. Het is onduidelijk of hij identiteit aan het pension heeft verstrekt, aangezien hij nog niet volledig had ingecheckt.

De man is die nacht nooit meer teruggekomen.

De volgende dag was op camerabeelden te zien dat de man terugkeerde naar de bar toen deze om ongeveer 12 uur duidelijk gesloten was. Zoals op onderstaande foto's te zien is, ging hij niet naar de kamer die hem was toegewezen maar ging hij achter de toonbank staan, probeerde zijn sleutel op de kassa, opende verschillende ontgrendelde laden, dwaalde door de voorraadkasten en stal, aldus Erik, veel flessen sterke drank tot een totaal van ongeveer 30 baht, uitvoeren van de bar. De bewakingscamera's lieten niet zien waar hij de dozen met drank naar toe droeg die hij had gestolen.

De politie werd meteen gebeld toen de diefstal werd ontdekt, maar de man was al gevlucht. Ze zullen de CCTV-camera's op straat in de omgeving controleren om te zien of ze het voertuig kunnen identificeren waarin de man is achtergelaten. Als iemand deze man herkent, neem dan contact met ons op via Facebook op The Pattaya News of via e-mail door Pattayanewseditor@gmail.com. De eigenaar gelooft dat de man een local is en geen toerist en kwam de avond ervoor om de bar te bekijken.

Dank je.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/