Ramayana Water Park kondigt plan aan voor grote uitbreiding, in themaparkstijl.

Ramayana wordt themapark van wereldklasse

Pattaya-

Iedereen die wel eens in Ramayana waterpark is geweest, genesteld tussen Silverlake Winery en de beroemde Buddha Mountain, heeft gemerkt dat het voldoende ruimte en ruimte heeft om uit te breiden en recentelijk is er veel gebombardeerd en land vrijgemaakt in en rond het park.

Ramayana, die onlangs hun tweejarig jubileum vierde en het nummer één waterpark in Thailand is, het 3e in heel Azië en de 19e in de wereld, heeft grotere plannen en doelen in zicht... een themapark en resort van wereldklasse net buiten Pattaya.

 

Johannes Pattermann, sales director bij Ramayana, zei: “Het Ramayana Water Park werd in 2016 geopend met een investering van 1.5 miljard Bt in een gebied met 106 rai, omringd door de prachtige natuur van Khao Chee Chan en Silver Lake Winery. We kunnen 7,500 toeristen per dag bedienen en zijn door TripAdvisor geselecteerd als het grootste en beste waterpark in Thailand, het derde in Azië en het 19e ter wereld.”

Hij zei dat het park in de toekomst van plan is te investeren in amusementsfaciliteiten, waaronder niet-waterattracties zoals achtbanen en spannende attracties, evenals evenementen van wereldklasse die zich richten op een groter aantal toeristen.

“De toeristenindustrie van Chon Buri en Pattaya, evenals van Thailand als geheel, zal naar verwachting continu groeien. Ook het toerisme van Pattaya verandert met sporttoerisme in een gezinsbestemming en dat is goed voor het imago van Pattaya. Het strookt ook met het beleid van de Thaise regering en de Tourism Authority of Thailand om Thailand als gezinsbestemming te vestigen. Het Ramayana Water Park is klaar om aan dit beleid te voldoen en we zijn bereid om op grotere schaal grote organisaties, groepsreizen en gezinnen te bedienen. Met onze grote ruimte en talrijke faciliteiten, het grootste waterpark van het land, zijn we in staat om effectief in te spelen op de eisen van grote bedrijven,” zei hij.

Er was geen tijdschema gegeven voor de nieuwe attracties en parkuitbreiding, maar op basis van het bulldozeren en de bouw buiten het park zijn de plannen in volle gang.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/