Australian National gearresteerd voor diefstal op Walking Street

Australian National, Oliver Niyonsaba, 21 is zaterdagavond gearresteerd in een uitgaansgelegenheid op Walking Street nadat hij naar verluidt waardevolle spullen uit de tas van een Thaise vrouw had gestolen toen ze naar het toilet ging.

Thannayalak Nasuhai, 40, genoot van een avondje uit met vrienden op de live rocklocatie op Walking Street toen ze naar de badkamer ging en een tas op tafel achterliet met verschillende waardevolle bezittingen, die niet door de politie zijn genoemd.

Mr. Niyonsaba zag haar de tas verlaten, liep snel naar de tafel en fouilleerde de tas, ook te zien op CC-televisie, waarbij hij verschillende items verwijderde en ze in zijn zakken stopte. Haar vriend, die meneer Niyonsaba niet zag dansen in de buurt, zag de diefstal en waarschuwde het personeel van de locatie.

Het personeel hield de heer Niyonsaba vast, ondanks dat hij probeerde te vluchten, totdat de toeristenpolitie arriveerde en hem arresteerde. Niyonsaba beweert bij de politie dat hij dacht dat de tas van hem was omdat hij een beetje dronken was.

De politie gaat aangifte doen van diefstal. De heer Niyonsaba wordt momenteel vastgehouden op het politiebureau van Pattaya.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/