Pick-up Truck branden op Baht-bus met toeristen in de buurt van drijvende markt (video)

Pattaya-

Op 8 april om 5:00 uur werd een rijdende zwarte pick-up truck achtervolgd door een ander snel rijdend voertuig. De nog niet geïdentificeerde inzittenden van de pick-up truck vuurden vier of vijf schoten af ​​in de richting van de baht-bus, waarbij een achterband kapot ging en deze tot stilstand kwam. Gelukkig verloor de bestuurder de controle over het voertuig niet en troffen de kogels geen van de toeristen op het moment van de situatie.

De 28-jarige Baht-buschauffeur Krisada zei dat hij bij zijn vriendin was en dat hij door de toeristen werd toegeroepen om hen zondag rond 5 uur 's ochtends naar hun hotel in Na Jomtien te brengen. De toeristen zijn niet geïdentificeerd en zouden geschokt en geschokt zijn over de situatie.

Na de poging tot schieten zwenkte de chauffeur van de zwarte pick-up truck achteruit en rolde langzaam door het tafereel te observeren voordat hij terugvluchtte in de richting van Centraal Pattaya.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/