Morgen, 2 april 2018 is het National Thai Heritage Conservation Day, Parade on Beach Road

De datum, de verjaardag van HKH prinses Maha Chakri Sirindhorn, werd dit jaar door het kabinet bepaald als een tijd om de traditionele Thaise waarden en cultuur te eren en te behouden.

Burgemeester Anan Charoenchasri en voorzitter van de Culturele Raad van Pattaya, Mana Yaprakam, ontmoetten de hoofden van verschillende stadsdiensten om officiële evenementen voor de dag te plannen.

De viering begint met een Beach Road-parade tussen Central Road en Central Festival Pattaya Beach met deelnemers uitgedost in Thaise kostuums die lijken op personages in het historische televisiedrama "Buppaysanniwad", dat nu een rage is met lokale overheden die proberen mee te liften op zijn populair om het toerisme te stimuleren.

Stands rond Central Festival verkopen kunst en handwerk, Thais eten en snoep, allemaal gemaakt door studenten van Pattaya.

Anderen zullen van 3 tot 9 uur muziek- en dansshows geven op het podium op het strand van Central Road

De parade zal naar verwachting om 3:00 uur beginnen bij Central Festival.

Inschrijven
BRONDe Pattaya-mail
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/