Waarom stop je je motor niet op de snelweg en praat je met je vrienden (video)

Details zijn schaars op deze video die op sociale media is gepost, maar het lijkt erop dat een grote groep Thaise tieners besloot om 's nachts midden op de snelweg te stoppen met hun fiets en een praatje te maken. Het ging niet goed zoals blijkt uit deze dashcam-video. Dat gezegd hebbende, zou elke verantwoordelijke bestuurder ze hebben zien stoppen en vertragen of uit de weg gaan. Deze video is op de snelweg bij Samut Sakhon.

Inschrijven
BRONEjan
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/