Waarom stop je je motor niet op de snelweg en praat je met je vrienden (video)

Details zijn schaars op deze video die op sociale media is gepost, maar het lijkt erop dat een grote groep Thaise tieners besloot om 's nachts midden op de snelweg te stoppen met hun fiets en een praatje te maken. Het ging niet goed zoals blijkt uit deze dashcam-video. Dat gezegd hebbende, zou elke verantwoordelijke bestuurder ze hebben zien stoppen en vertragen of uit de weg gaan. Deze video is op de snelweg bij Samut Sakhon.

BRONEjan
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/