Immigratie- en Banglamung-autoriteiten vallen migrantenkamp op de bouwplaats van Terminal 21 binnen

234 migrerende werknemers uit Cambodja en Myanmar ontdekt, velen zonder werkvergunning.

Pattaya-

In reactie op klachten van lokale bewoners dat er illegale arbeiders waren op de Terminal 21-bouwplaats in Noord-Pattaya in de buurt van de dolfijnrotonde, vielen lokale en districtsautoriteiten eerder deze week het bouwgebied binnen om onderzoek te doen.

Ze zeiden geschokt en verrast te zijn dat van de 1000 bouwvakkers daar 234 geen Thaise inwoners waren. Sommige van deze hadden inderdaad werkvergunningen, maar velen konden hun status niet bewijzen en een onaangekondigd aantal had geen documentatie of werkvergunningen. Het bouwbedrijf dat verantwoordelijk is voor de werknemers geeft aan samen te werken met de lokale autoriteiten om hun status op te helderen.

We zullen updates over dit verhaal geven. We zijn er zeker van dat onze lezers ook verrast zijn dat illegale arbeiders uit nabijgelegen landen hier op bouwplaatsen werken.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/