Toerist claimt aanval op Jomtien Gogo-bar, personeel claimt zelfverdediging in bloedige vechtpartij over onbetaalde rekening

Jomtien-

 

Een toerist uit de Tsjechische Republiek liep bloedige wonden op aan beide wangen na een incident in de We are No 1 A Go Go-bar aan Pratumknak Road bij Jomtien, op slechts 100 meter van een politiebureau.

Reddingsmedicijnen vonden Robert Negas, 38, onder het bloed in de bar.

Manager Anuwat Bunkert, 39, zei dat vier toeristen dronken en toen het sluitingstijd was, weigerden ze de rekening van 1,380 te betalen. Hij verklaarde dat ze geen reden hadden om de rekening niet te betalen, alleen dat ze niet genoten van hun ervaring en niet wilden betalen.

Op dit punt zeiden ze dat het personeel probeerde te voorkomen dat de toeristen vertrokken en een personeelslid naar het politiebureau stuurden om de politie te laten helpen met de situatie.

Khun Bunkert stelt echter dat de heer Negas een medewerker aanviel die de uitgang blokkeerde in een poging te ontsnappen voordat de politie arriveerde en de medewerker zich vervolgens verdedigde door de heer Negas met een asbak te slaan. Toen volgde een melee terwijl de andere staf, in hun woorden, de werknemer verdedigde die werd aangevallen. De andere toeristen met Mr. Negas waren zwaar dronken, maar verklaarden dat de rekening de verantwoordelijkheid van Mr. Negas was en dat ze niet officieel betrokken waren en evenmin deelnamen aan de vechtpartij.

Het slachtoffer werd voor hechtingen naar het Pattaya Memorial gebracht. Hij was niet in staat om veel vragen van de politie te beantwoorden en werd verklaard als zeer, zeer onbeleefd en zwaar onder invloed van sterke drank en volgens getuigen kon hij nauwelijks praten en lopen.

De politie van Pattaya vertelde de pers dat ze zouden wachten tot hij uit het ziekenhuis en nuchter was voordat ze tot op de bodem uit zouden zoeken wat er werkelijk was gebeurd. Het is onduidelijk of de rekening is betaald of wie verantwoordelijk zal zijn voor de ziekenhuisrekeningen van meneer Negas. Ze zullen ook camera's inspecteren om te zien wie het eerst toesloeg.

De dag na de aanslag blijft de gogo echter gesloten met een tijdelijk sluitingsbericht op de deur. De gogo is een van Pattaya's oudste en de enige overgebleven gogo in Jomtien.

Abonneren
BRONPattaya Nieuws
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/