Brekend nieuws: Grote brand op Walking Street Soi 16 vanaf 11 maart 30 uur (video)

Grote brand op Soi 16 legt een groot deel van de straat af, meerdere gewonden gemeld.

Belangrijk nieuws:

Er is een grote brand uitgebroken in een bar (naam momenteel onduidelijk) op Soi 16 in Walking Street. De autoriteiten melden verschillende verwondingen en meerdere mensen zijn naar ziekenhuizen in de omgeving gebracht. Getuigen melden dat een transformator is ontploft en het hele gebouw in brand heeft gestoken. De brandweer probeert het op dit moment onder controle te krijgen.

Binnenkort updates.

Blijf kijken.

BRONWaar
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/