Brekend nieuws: Grote brand op Walking Street Soi 16 vanaf 11 maart 30 uur (video)

Grote brand op Soi 16 sluit een groot deel van de wandelstraat af, meerdere gewonden gemeld.

Belangrijk nieuws:

Er is een grote brand uitgebroken in een bar (naam momenteel onduidelijk) aan Soi 16 in Walking Street. Autoriteiten melden verschillende verwondingen en meerdere mensen zijn naar ziekenhuizen in de omgeving gebracht. Getuigen melden dat een transformator is ontploft en het hele gebouw in brand heeft gestoken. De brandweer probeert het momenteel onder controle te krijgen.

Binnenkort updates.

Blijf kijken.

Abonneren
BRONWaar
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/