Amerikaanse soldaat in gevecht met horlogeverkopers op Beach Road (video)

Pattaya-

Een Amerikaanse soldaat was tijdens het weekend met een aantal vrienden die net klaar waren met de Cobra Gold-oefeningen in de omgeving van Pattaya op vrijheid (een goedgekeurde vrije dag) toen hij een confrontatie aanging met horlogeverkopers in een populair Beer Bar-complex direct naast de Politiebureau op Soi 9 in Pattaya.

De video toont niet het begin van de confrontatie, maar de Amerikaanse soldaat, die niet wordt geïdentificeerd, verklaarde dat hij aan de bar had gedronken toen een horlogeverkoper hem benaderde (Noot van de redactie: dit is heel gebruikelijk in dit specifieke bierbarcomplex) . De soldaat verklaarde dat hij weigerde en gaf toe dat hij de horloges nep noemde. Dit maakte de horlogeverkoper boos en begon een luide verbale woordenwisseling.

De woordenwisseling escaleerde, ondanks dat de vrienden van de soldaat beide partijen probeerden te kalmeren, en eindigde in een duwwedstrijd tussen de twee mannen. Getuigen verklaarden aan functionarissen en de pers dat de horlogeverkoper de soldaat de eerste klap gaf en de soldaat reageerde in natura. Terwijl het gevecht voortduurde en de soldaat de overhand kreeg, sprongen andere Thaise verkopers en Thaise mannen op de soldaat in. Op dat moment, zoals te zien is op de video, merkte de Thaise politie de woordenwisseling op en stopte deze, aangezien het politiebureau ongeveer zes meter verwijderd is van deze specifieke bar.

De politie heeft beide hoofdverdachten naar het politiebureau gebracht en zal het incident verder onderzoeken en bepalen of er aangifte wordt gedaan.

Een medewerker van de bierbar, die niet bij naam genoemd wilde worden, verklaarde dat de horlogeverkopers vaak opdringerig en veeleisend waren en beledigd waren als mensen hun horloges nep noemden. Ze verklaarde dat de verkopers al heel lang een probleem zijn, maar dat zowel de politie als de bareigenaren zich niet zo druk maken over de handhaving van de wet. (Opmerking van de redactie: het is tegen de wet, geloof het of niet, om gewoon producten op straat te verkopen zonder de juiste licenties, een winkel, belasting, enz.)

Wij hier bij The Pattaya News zullen u op de hoogte houden van de situatie. Het filmpje staat hieronder.

 

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/