Pattaya Night Run arriveert op 3 maart van 6:XNUMX tot middernacht

Het Chon Buri Provincial Office of Tourism and Sports heeft samen met de gemeente Pattaya en aanverwante instanties een persconferentie gehouden over de komende Pattaya Night Run 2018. Onder de aanwezigen waren vice-gouverneur van Chon Buri Chaicharn Aeimjaroen, ook de burgemeester van Pattaya, Anan Charoenchasri. als vertegenwoordigers van het Provinciaal Bureau voor Toerisme en Sport, het Provinciaal Bureau voor Public Relations en de Pattaya Business and Tourism Association.

Plaatsvervangend gouverneur Chaicharn verklaarde dat het doel van de Pattaya Night Run is om een ​​nieuwe trend van toerisme in Pattaya te promoten en de nationale economie te stimuleren, terwijl het publiek ook wordt aangemoedigd om te sporten. Het hoofdevenement heet Fun Run, waarbij deelnemers kunnen rennen in een leuk nachtleven van Pattaya, met vrolijke muziek, laserdisplays en lichttunnels door het parcours. Een ander speciaal kenmerk is een kunsthoek, waar hardlopers zichzelf kunnen spetteren met glow-in-the-dark verf.

In de marge van Fun Run is er een concert met de hitbands BNK48 en Ae Jirakorn. Andere leuke activiteiten zijn een kostuumwedstrijd, die is onderverdeeld in individuele en groepscategorieën, en de fotowedstrijd "Run for More Likes" op sociale media. Er zullen veel prijzen te winnen zijn.

De Pattaya Night Run, de eerste in zijn soort, vindt plaats op de Bali Hai Pier op zaterdag 3 maart van 6 uur tot middernacht.

Registratie is nog beschikbaar tot 25 februari voor slechts 300 baht of een VIP-ticket voor 500 baht. Zie de afbeelding hierboven voor details.

BRONDe dagelijkse mail
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/