Pattaya City repareert gevaarlijke scheve elektrische paal op Soi Buakhao

Pattaya-

Deze telefoonpaal staat volgens bezorgde bewoners en toeristen al enkele maanden gevaarlijk scheef. Meerdere keren hebben lokale ondernemers en omwonenden de stad opgeroepen om actie te ondernemen voordat de paal viel, waarbij mogelijk iemand gewond raakte. Vandaag, 15 februari 2018, heeft de stad eindelijk actie ondernomen, zij het midden op de dag en tijdelijk het verkeer op Soi Buakhao gestremd en geblokkeerd.

De stad gebruikte zware bouwmachines om de paal goed uit te lijnen, waardoor elk gevaar voor voorbijgangers werd weggenomen. Dit duurde ongeveer een uur terwijl toeschouwers foto's namen en observeerden. Gelukkig verliep de operatie soepel en is het leven op Soi Buakhao weer normaal.

De stad heeft eerder ook aangekondigd dat er een plan bestaat uit 8 onderdelen om de verwarde kabels in de stad de komende jaren te repareren en Soi Buakhao maakt deel uit van dat plan.

Wij hier bij The Pattaya News houden u op de hoogte van toekomstige updates.

Abonneren
BRONHet Pattaya Nieuws
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/