Amerikaanse toerist geëlektrocuteerd op Bali Hai Pier in Pattaya bij buitenissig ongeval.

Amerikaanse toerist geëlektrocuteerd op Bali Hai Pier in Pattaya

Een Amerikaanse toerist werd geëlektrocuteerd en stierf bij een bizar ongeluk nadat hij tegen een metalen paal op de Bali Hai-pier leunde.

Andrey Bessonov, 47, was op vakantie in Pattaya toen hij een boottocht maakte naar het naburige eiland Koh Larn.

De groep keerde terug naar een pier en Andrey beschutte zich onder een tent op de Bali Hai-pier van het resort voordat hij rond 7.30 uur tegen een metalen paal leunde. Bij het aanraken van de paal, waarvan wordt aangenomen dat deze is blootgesteld aan losse bedrading, werd dhr. Bessonov geëlektrocuteerd in het bijzijn van een grote menigte toeristen.

Paramedici arriveerden en voerden reanimatie uit voor tientallen verbijsterde toeristen, maar Andrey, die oorspronkelijk uit Oekraïne komt maar nu een Amerikaans staatsburgerschap heeft, werd later dood verklaard in een plaatselijk ziekenhuis bij dit tragische ongeval.

Getuige Tanawat Khenkoon verklaarde aan de pers: “De man was op een boot geweest en stond net tegen een paal toen hij op de grond viel en zijn lichaam stuiptrekkende werd. Niemand wist wat er was gebeurd of wat te doen. De ambulancemannen zeiden dat de elektriciteit lekte en de paal raakte.”

Ze verklaarde verder:

"Het is zielig. Hij leefde een minuutje vakantie en nu is hij weg. Het kan iedereen zijn geweest die de paal heeft aangeraakt.”

Paramedici hebben het gedeelte van de pier waar het incident plaatsvond afgesloten en de stroomtoevoer afgesloten om toeristen te beschermen terwijl ze onderzochten wat de oorzaak van het ongeval was.

De reddingsgroep Sawang Boriboon zei dat ze het gebied controleerden om er zeker van te zijn dat het veilig was voordat ze het opnieuw openden voor leden van het publiek.

De politie van Pattaya zei vandaag dat ze op de hoogte waren van het overlijden en nog bezig waren met het onderzoek.

Wij hier bij The Pattaya News herinneren je eraan dat het leven kort kan zijn, leef het zolang het kan.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/