Een deel van Pattaya Beach opnieuw afgesloten voor "reparaties"

Een foto van het gedeelte van het strand met luiken.

Voor het eerst gemeld door Sophon Cable TV en bevestigd door The Pattaya News, is een groot deel van Pattaya Beach van het Dusit Thani Hotel tot in de buurt van Soi 2 voor de tweede keer in een jaar afgesloten met metalen hekken en gesloten voor het publiek. Dit stuk strand is in totaal meer dan 300 meter en een van de eerste dingen die een potentiële toerist ziet wanneer ze aankomen op Beach Road.

Voorheen moest dit deel van het strand worden gesorteerd met een budget van meer dan 400 miljoen baht dat was toegewezen om het mooi te maken en tal van stoep- en strandproblemen te repareren. Dat is echter nooit gebeurd en het is op dit moment onduidelijk wat er is gebeurd met het geld dat aan dit project is toegewezen.

Rapporten stellen dat het probleem vergelijkbaar is met de problemen met afvalophoping waarover we eerder hebben gerapporteerd ( https://thepattayanews.com/2018/02/02/pattaya-city-removing-100-tons-medical-waste-khao-maikaew/ ) staat met aannemers voor het project dat wordt verwijderd of hun contract beëindigd wegens niet-betaling en het project onvoltooid.

Omwonenden hebben aan Sophon Cable en The Pattaya News laten weten erg gefrustreerd te zijn over de tijd die deze reparatie heeft gekost.

Pattaya City stelt dat de renovatie eind maart klaar moet zijn, maar omwonenden zijn sceptisch. We zullen verdere updates geven wanneer we deze hebben.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/