Legendarische bokser Frank Bruno bezoekt Pattaya en de Robin Hood Tavern voor een avond met Frank Bruno

Frank Bruno Evenement details

Op donderdag 18 januari 2018 bezocht Frank Bruno een menigte opgewonden fans in de Robin Hood Tavern op Second Road in het Avenue-winkelcentrum om te spreken over zijn leven, zijn bokscarrière, zijn strijd en zijn persoonlijke leven en om te spreken over zijn nieuwe boek, Let me Be Frank.

Laat me Frank zijn.

Na een heerlijk dinerbuffet geserveerd door Robin Hood Tavern kreeg het publiek ongeveer dertig minuten lang Frank te horen. Hij was opmerkelijk, met een woordspeling bedoeld, openhartig en sprak over zijn persoonlijke worstelingen en zijn leven tijdens en na het boksen. Frank vermaakte het publiek met zijn humor, zijn charme en zijn eerlijkheid, waardoor de zaal meerdere keren werd geapplaudisseerd.

Frank opende vervolgens de vloer voor nog eens dertig minuten voor het publiek en beantwoordde eerlijke en botte vragen van het publiek, variërend van zijn persoonlijke leven tot zijn favoriete tegenstanders tijdens zijn lange carrière. Frank signeerde vervolgens exemplaren van zijn boek voor de opgewonden fans die aanwezig waren. Voor degenen die toch een gesigneerd exemplaar willen kopen, deze zijn nog steeds verkrijgbaar bij de Robin Hood Tavern voor slechts 1000 baht.

Frank was een heer en te oordelen naar de reacties van het publiek was het evenement een succes. Frank zal nog twee evenementen doen tijdens zijn bezoek aan Pattaya, Thailand en is deze zaterdagavond aanwezig op een lokaal boksevenement. Wij hier bij The Pattaya News zijn verheugd en vereerd dat we zijn uitgenodigd voor het evenement.

Zoals Frank Bruno? Laat hieronder je opmerkingen achter!

BRONIk hou van Pattaya Thailand, The Pattaya News
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/