Ongewone verrassingsregenbui veroorzaakt overstromingen in Pattaya

Pattaya-regenbui van 10 januari 2018.

Op de ochtend van 10 januari 2018 troffen veel forensen van Pattaya in de ochtend aan het zwemmen toen de stad een onverwachte regenbui had buiten het seizoen. Om dit nog erger te maken, verklaren meerdere weersvoorspellers dat de temperatuur dit weekend waarschijnlijk zal dalen tot 17C, wat betekent dat de dekens en koude-weerjassen slechts een paar weken na een verrassende weeklange "koude" periode opnieuw zullen verschijnen voor Pattaya.

De stad Pattaya blijft worstelen met regelmatige overstromingen tijdens regenbuien, aangezien het regenwater naar de oceaan stroomt. Ondanks vele pogingen en een grote hoeveelheid geld die is uitgegeven om dit probleem op te lossen, gaan de overstromingen door. Gelukkig waren de overstromingen vandaag in slechts ongeveer een uur gezakt en konden de ochtendforensen hun dag voortzetten.

Hier zijn enkele foto's, met dank aan Thai Visa en forenzen ter plaatse. Wij hier bij The Pattaya News hopen dat al onze lezers droog blijven!

 

Surprise Regenstorm van 10 januari 2018
BRONThais visum
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/