Herdenkingsevenementen gehouden voor slachtoffers van de Tsunami van 2004 in Zuid-Thailand

Eerbetoon aan slachtoffers van de Tsunami in Zuid-Thailand

Veel kustprovincies van Andaman brachten op 26 december hulde aan de slachtoffers van de tsunami in de Indische Oceaan in 2004.

Provinciegouverneur van Phang Nga Sitthichai Sakda en vertegenwoordigers van verschillende organisaties, samen met de lokale bevolking en toeristen legden kransen en witte rozen ter nagedachtenis aan mensen die zijn omgekomen bij de tsunami. Er waren ook religieuze en verdienstelijke ceremonies voor de slachtoffers.

In het Ban Nam Khem Tsunami Memorial Centre in het district Takua Pa werden boeddhistische, islamitische en christelijke religieuze ceremonies georganiseerd voor de slachtoffers. Nabestaanden brachten hun foto's, eten en bloemen mee om mee te doen aan de ceremonies. Witte rozenboeketten werden geplaatst voor een afbeelding van Khun Poom Jensen, de overleden zoon van prinses Ubolratana Rajakanya. Er werd een periode van stilte in acht genomen voor alle slachtoffers en om respect te tonen en hen en hun leven te gedenken.

Op de Mai Khao-begraafplaats in Phuket zat de plaatsvervangend districtchef van Thalang, Ornanong Thimbua, een herdenkingsdienst voor ter gelegenheid van de 13e verjaardag van de tsunami in de Indische Oceaan. Afgezien van religieuze ceremonies, werden de nationale vlaggen van 45 landen waarvan de mensen onder de slachtoffers waren, op de ceremoniële plaats opgericht.

Wij hier bij The Pattaya News betuigen onze condoleances en onze gedachten aan de vrienden en families van de achterblijvers en de slachtoffers van deze tragische gebeurtenis.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/