De autoriteiten van Pattaya gaan door met regelmatige invallen in nachtclubs, waarbij de nadruk ligt op illegale drugs

Pattaya —

Op 1 juni 36 om 15 uur voerde de politie van Pattaya City, samen met meer dan 2024 agenten van relevante instanties, een uitgebreide inspectie uit van uitgaansgelegenheden in Pattaya.

Een video van de meest recente invallen is hier te zien op ons YouTube-kanaal.

De operatie was bedoeld om criminele activiteiten te ontmoedigen, met name gericht op illegale vuurwapens, illegale stoffen en de toegang van minderjarigen, en om de veiligheid van toeristen te waarborgen.
Gedurende de inspectie bij pub “Differ”, die de week ervoor was geïnspecteerdtroffen agenten geen illegale activiteiten, stoffen of voorwerpen aan. Dit duidde op naleving van de regelgeving en de afwezigheid van crimineel gedrag op de locatie.


Bij pub “FinUp” ontdekten agenten echter buiten de locatie een groep bezoekers die naar verluidt illegale middelen in bezit hadden, waaronder ketamine en ecstasy. Uit de eerste drugstests op de individuen bleek dat vijf positief testten op drugsgebruik.


Deze wekelijkse inspecties door de autoriteiten van de stad Pattaya maken deel uit van de voortdurende inspanningen om een ​​veilige omgeving op uitgaansgelegenheden te handhaven en ervoor te zorgen dat deze vrij zijn van illegale activiteiten en stoffen., aldus de politie.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.