Once Upon a Time in Hollywoodland komt naar Ben's Theatre Jomtien

Ben's Theatre Jomtien is verheugd om opnieuw de Britse bekende acteur Nigel Miles-Thomas te mogen ontvangen met zijn solo-optreden “Once upon a time in Hollywoodland (De panto die fout ging).

Nigel Miles-Thomas werd als laatste gezien Februari in Sherlock Holmes' The Last Act in een bomvol Ben's Theater. Hij heeft een uitgebreide carrière van vijf decennia achter de rug. Hij speelde hoofdrollen in het Londense West End en in vele regionale theaters in Groot-Brittannië.

Voor meer informatie kunt u terecht op de onderstaande flyer.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/