Kruispunt Pattaya Noord op Sukhumvit Road wordt afgesloten vanwege wegvernieuwing

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Het stadsbestuur van Pattaya sluit van maandag 17 juni 2024 tot dinsdag 25 juni 2024 twee rijstroken voor het verkeer op het Pattaya North Intersection op Sukhumvit Road om wegvernieuwingswerkzaamheden uit te voeren.

De afsluiting heeft zowel gevolgen voor de inkomende als uitgaande rijstroken aan de middenbermzijde van de weg. Het getroffen deel van de weg is ongeveer 60 meter lang en begint voor de waterfilterwinkel in de richting van Sri Racha en eindigt voor het Caltex-tankstation.

Chauffeurs die vanaf Naklua Road komen, kunnen niet rechtsaf slaan naar Pattaya North Road, maar kunnen wel een U-bocht maken onder snelweg 7 of bij Pattaya Central Intersection.

Automobilisten die vanaf Pattaya North Road komen, kunnen niet rechtsaf slaan naar Sukhumvit Road, maar kunnen wel de afslagstrook naar links gebruiken en bij Parinya Intersection rechtsaf slaan om Sukhumvit Road te bereiken.

Pattaya City verontschuldigt zich voor het eventuele ongemak en vraagt ​​het publiek om het gebied gedurende deze periode te vermijden om de verkeersopstoppingen te verminderen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.