Cambodjaanse motorrijder sterft nadat hij tegen het verkeer in reed en viel van een verhoogde U-Turn-brug in Sattahip

FOTO: Khaosod

sattahip —

Een Cambodjaanse motorrijder stierf vroeg op 13 juni nadat hij tegen het verkeer in reed en viel van een verhoogde U-bochtbrug op Sukhumvit Road in het district Sattahip, in de provincie Chonburi.

Het incident vond plaats om 3 uur bij de U-bochtbrug nabij Ban Nam Mao, op de inkomende rijstrook richting Sattahip. De politie van Na Jomtien reageerde samen met reddingswerkers van de Sawang Rojana Thammasathan Foundation ter plaatse.

Bij aankomst vonden de autoriteiten het slachtoffer, geïdentificeerd als de 27-jarige Cambodjaanse staatsburger, de heer Rom Rit, levenloos op de grond onder de brug. Hij had ernstige verwondingen opgelopen, waaronder een gebroken kaak en een gebroken nek, en werd ter plaatse dood verklaard. Zijn witte Honda Click-motor werd op de brug gevonden.

Volgens ooggetuigen zag men de heer Rit op zijn motorfiets in de verkeerde richting rijden richting de verhoogde U-bochtbrug. Bij het bereiken van de U-bocht verloor hij de controle over de motorfiets en kwam in botsing met de vangrail, waardoor hij van de brug werd geslingerd.

De politie van Na Jomtien interviewt getuigen om verdere details te verzamelen en de exacte oorzaak van het ongeval vast te stellen.

FOTO: Khaosod
FOTO: Khaosod

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.