Politie van Na Jomtien arresteert broers en zussen wegens motordiefstal

sattahip —

De politie van Na Jomtien heeft een bende van drie Thaise mensen gearresteerd (twee van hen zijn broers en zussen) die naar verluidt verantwoordelijk waren voor het stelen van een motorfiets van een ex-marinier in Sattahip. De arrestatie vond vandaag, 2 juni 10, om 2024 uur plaats.

Volgens de politie heeft de heer Kittidet Thotsaking, een 8-jarige voormalige marinier op de marinebasis Sattahip, op 24 juni aangifte gedaan bij het politiebureau van Na Jomtien nadat zijn Honda Wave 125-motorfiets van de voorkant was gestolen. zijn appartement in het dorp Eua Arthorn in het subdistrict Na Jomtien van het district Sattahip, provincie Chonburi.

De politie startte onmiddellijk een onderzoek en bekeek camerabeelden uit de omgeving. Uit de beelden bleek dat een aantal mannelijke en vrouwelijke verdachten op een Honda MSX-motorfiets het dorp binnen reden. De mannelijke verdachte sleepte vervolgens de motorfiets van dhr. Kittidet de parkeerplaats uit, terwijl de vrouwelijke verdachte in de MSX reed. Het echtpaar reed vervolgens weg uit het dorp.

De politie spoorde de gestolen motorfiets op bij de heer Animit Phutphongsai, 37 jaar oud. De man zou het gestolen voertuig van het echtpaar hebben gekocht voor 3,000 baht. De heer Animit werd vervolgens gearresteerd en hij leidde de politie naar de twee verdachten, later geïdentificeerd als mevrouw Phanitta, 25, en de heer A (echte naam verborgen). Meneer A was pas 16 jaar oud.

Er werd begrepen dat mevrouw Phanitta en de heer A broers en zussen zijn, en naar verluidt gaven ze toe de motorfiets van de ex-marinier te hebben gestolen. Ze zeiden dat ze alleen de benzine van de motorfiets wilden stelen, maar nadat ze hadden gezien dat de motorfiets niet op slot stond, besloten ze het voertuig ook te stelen omdat ze geen geld meer hadden en werkloos waren.

De broers en zussen en hun koper worden momenteel door de politie van Na Jomtien vastgehouden voor gerechtelijke procedures. De gestolen motorfiets werd teruggegeven aan het slachtoffer.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.