Vader en zoon botsen met motorfiets tegen minibus in Pattaya terwijl ze op weg zijn naar het ziekenhuis. Vader komt om het leven

Pattaya —

Een 57-jarige Thaise man werd gedood en zijn zoon raakte gewond nadat hun motorfiets vanmorgen vroeg in botsing kwam met een minibus op Sukhumvit Road in Pattaya. De zoon bracht zijn vader naar een ziekenhuis voor een medische afspraak.

Het ongeval vond plaats op 5 juni om 36 uur op Sukhumvit Road richting Pattaya in het district Banglamung, in de provincie Chonburi. De politie van Banglamung werd op de hoogte gebracht van het ongeval en kwam samen met reddingswerkers van de Sawang Boriboon Foundation ter plaatse.

Ter plaatse vond de politie een Honda Scoopy-motorfiets die omgevallen op de weg lag. De motorfiets raakte zwaar beschadigd.

Naast de motorfiets vond de politie het lichaam van de heer Santi Srithongchai, 57. Hij was bewusteloos en had ernstige verwondingen opgelopen. Reddingswerkers verleenden eerste hulp en probeerden reanimatie uit te voeren, maar de heer Santi bezweek op tragische wijze aan zijn verwondingen en werd ter plekke dood verklaard.

De zoon van de heer Santi, de heer Anan Srithongchai, 34, werd ook ter plaatse gevonden. Hij raakte lichtgewond en werd door reddingswerkers naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens ooggetuige de heer Phitak Chamsaowarot, 20, zag hij vóór het ongeval een minibus aan de kant van de weg geparkeerd staan, die de rijbaan gedeeltelijk blokkeerde. Hij zei dat hij een harde knal hoorde, maar niet zag wat er gebeurde. Toen hij naar buiten kwam om te onderzoeken, vond hij de gewonde slachtoffers op de weg liggen. De minibus en zijn chauffeur zijn echter na het ongeval gevlucht.

Na het bekijken van camerabeelden onthulde de politie van Banglamung dat de minibus de linkerrijstrook gedeeltelijk blokkeerde terwijl de alarmlichten aan waren. De bestuurder van de minibus werd gezien terwijl hij op het voetpad zat toen de motorfiets achterin de bus botste, waardoor de bestuurder geschokt werd. De bestuurder reed vervolgens snel weg.

De politie van Banglamung is op het moment van schrijven op zoek naar de chauffeur van de minibus voor ondervraging. De overlevende zoon van de overledene, de heer Anan, vertelde later aan verslaggevers van The Pattaya News dat hij zijn vader naar een ziekenhuis bracht voor een doktersafspraak.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Pattaya News in 2024!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.