Vissersboot kapseist voor de kust van Jomtien Beach, twee mensen gered, één ernstig gewond

FOTO: ข่าวพัทยา Pattayanieuws

Jomtien —

Twee vissers zijn vanochtend gered nadat hun kleine vissersboot bij Jomtien Beach kapseisde te midden van sterke golven en wind. Eén van de vissers raakte ernstig gewond.

Het incident vond vandaag, 7 juni, rond 06 uur plaats. De Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation ontving een telefoontje over het kapseizen van een boot en twee mensen die in het water vielen en gewond raakten.

Bij aankomst ter plaatse vonden reddingswerkers de gewonde visser, alleen geïdentificeerd als de heer Natthapong, 30, die leed aan wateraanzuiging. Ze verleenden onmiddellijk eerste hulp en brachten hem met spoed naar het Pattaya Hospital. De andere visser, de heer Phongsak, 25, bleek slechts lichte verwondingen te hebben en verkeerde in shocktoestand.

Volgens de heer Phongsak hadden hij en de heer Natthapong hun kleine vissersboot meegenomen naar de zee bij Jomtien Beach om zeevruchten te vangen die te koop waren. Het weer was aanvankelijk rustig, maar toen ze terugkeerden naar de kust, zorgden sterke golven en wind ervoor dat hun boot kapseisde.

Beide vissers hadden moeite om het hoofd boven water te houden en baanden zich een weg terug naar de kust. Helaas had de heer Natthapong veel water ingeslikt en bevond hij zich in kritieke toestand. De vissersboot zonk naar de bodem van de zee.

FOTO: ข่าวพัทยา Pattayanieuws

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Pattaya News in 2024!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.