Politie sluit nachtclub Pathum Thani en vindt 65 minderjarige klanten bij inval

Pathum Thani -

Op 8 juni 2024 voerde de Thaise Anti-Trafficking in Persons Division (ATPD), in samenwerking met relevante instanties, een inval uit op een uitgaansgelegenheid nabij een beroemde universiteit in Mueang, Pathum Thani.

De inval volgde op berichten van lokale bewoners die beweerden dat het etablissement personen onder de 20 jaar bediende zonder hun identiteitskaart te verifiëren. Tijdens de inspectie troffen agenten talloze klanten aan die genoten van het nachtleven van de locatie.

De politie beval de locatie tijdelijk te staken en voerde identiteitscontroles uit bij alle klanten. Er werd ontdekt dat 65 aanwezige personen jonger waren dan 20 jaar.

Het etablissement, populair onder studenten in het Rangsit-gebied, zou minderjarige personen vrijelijk hebben toegelaten. De eigenaar, alleen geïdentificeerd als de heer Patiphan, 28 jaar oud, gaf naar verluidt toe dat hij zonder wettelijke toestemming opereerde en diensten verleende aan mensen onder de 20 jaar.


Volgens Thaise nationale media zijn er tijdens de inval geen illegale stoffen of illegale voorwerpen aangetroffen.
Aanvankelijk beschuldigden agenten de heer Patiphan van het exploiteren van een uitgaansgelegenheid zonder vergunning, het illegaal verkopen van alcoholische dranken aan personen onder de 20 jaar en andere daarmee samenhangende misdrijven.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.