Het jaarlijkse Soi 6-feest is deze week in Pattaya!!!

Pattaya, Thailand – Soi 6 maakt zich klaar om zijn jaarlijkse straatevenement in het weekend opnieuw te vieren, deze week in Pattaya!

Dit jaar wordt het evenement gehouden op 12 en 13 juni tijdens de openingstijden van de Soi, die enigszins kunnen verschillen van bar tot bar, maar over het algemeen rond 4 uur tot 00 uur zijn.

Soi 6 is een van de meest historische en beroemde straten van Pattaya, met tientallen bars, uitgaansgelegenheden, restaurants, hotels en een verscheidenheid aan kleinere winkels. Gelegen in Noord-Pattaya, vlakbij de Runway-markt, is het gemakkelijk te vinden en een belangrijk herkenningspunt voor veel toeristen die willen genieten van een historisch en cultureel monument in de omgeving van Pattaya.

Tijdens het festival zullen bij de deelnemende bars ballonnen hangen die aangeven dat ze deelnemen aan het enorme feest. Veel bars hebben speciale thema's, outfits voor het personeel, aanvullend eten en gratis shots voor betalende klanten.

Sommige bars organiseren zelfs gezelschapsspellen en bieden speciale prijzen of loterijen aan. Het jaarlijkse feest brengt traditioneel gelijkgestemde fans van de feeststraat samen om te drinken, te kletsen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Of je nu een plaatselijke bewoner bent of een bezoeker van Pattaya, het Soi 6-feest is een geweldige kans om het bruisende nachtleven te ervaren en contact te maken met andere feestgangers. Zet 12 en 13 juni dus in je agenda en vier de festiviteiten bij Soi 6!

Tot ziens op de Soi 6 Party, samen met duizenden anderen, waaronder veel singles die graag een praatje willen maken.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/