Vermoedelijk dronken bestuurder stort sedan in kanaal na botsing met hoge snelheid in Banglamung

Bang Lamung—

Op 1 juni 06 om 8 uur reageerden reddingswerkers van de Sawang Boriboon Pattaya Foundation op een ongevalsrapport met een sedan en een pick-uptruck nabij het Mapprachan Reservoir, Bang Lamung, Chonburi. De sedan was in botsing gekomen met de pick-up en was vervolgens in een kanaal langs de weg terechtgekomen.

Bij aankomst ter plaatse troffen reddingswerkers een beschadigde bronzen pick-up aan. De bestuurder, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als de heer Somchai, 42, bleef ongedeerd. Vlakbij lag een witte sedan gedeeltelijk onder water in het kanaal, waarvan alleen het dak zichtbaar was. De bestuurder van de sedan, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als de 29-jarige Kritsanarak, leek zwaar dronken en liep volgens de reddingswerkers lichte verwondingen op.

De reddingsteams verleenden eerste hulp aan de slachtoffers en ondervroegen de heer Somchai over het ongeval. Hij meldde dat hij normaal reed toen de snel rijdende sedan tegen zijn vrachtwagen botste voordat hij het kanaal in reed.

Buurtbewoners hadden Kritsanarak aanvankelijk uit de sedan gered. Ze merkten op dat hij dronken was en onsamenhangend sprak voordat ze het ongeval aan de reddingsteams meldden.

Politieagenten van Nong Prue onderzochten de scène en verzamelden lokale camerabeelden. Ze waren van plan alcoholtests uit te voeren op Kritsanarak om zijn alcoholgehalte in het bloed te bepalen voordat ze tot verdere juridische stappen zouden overgaan.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.