EEC Good Food Good Vibes Festival gaat van start in Pattaya

Pattaya —

De 13e editie van het festival ‘EEC Good Food Good Vibes’ ging officieel van start op 6 juni op Pattaya Beach en bracht de culinaire hoogstandjes van de drie oostelijke provincies van Thailand samen: Chonburi, Rayong en Chachoengsao.

Het evenement wordt georganiseerd door de Tourism and Sports Authority van de provincie Chonburi en de stad Pattaya, met als doel het unieke culinaire aanbod en het culturele erfgoed van de oostelijke regio van Thailand onder de aandacht te brengen.

Het festival biedt een overheerlijke selectie lokale gerechten en gerenommeerde restaurants uit elke provincie. Hoogtepunten zijn onder meer Kuay Teaw Pak Mo (een kenmerkend gerecht uit Chachoengsao, met dunne rijstnoedels gekookt in smaakvolle bouillon), zeevruchten-BBQ met pittige dipsaus en vers gegrilde inktvis uit Rayong, dikke en sappige oesters van de oesterkwekerijen van Rayong, en Ho Mok Yang Sam Kai (een traditioneel gerecht uit Chonburi).

Naast het heerlijke eten biedt het festival ook gratis liveconcerten van verschillende getalenteerde Thaise artiesten.

Het festival “EEC Good Food Good Vibes” is een evenement dat je zeker moet bezoeken voor iedereen die wil proeven van de culinaire diversiteit van Thailand. Het evenement vindt tot en met zondag elke avond plaats van ongeveer 4 uur tot laat op Pattaya Beach, vlakbij Central Mall!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.