Verdachte motorrijder betrapt met illegaal vuurwapen in Banglamung

Bang Lamung—

Op 3 juni 06 om 8 uur arresteerde de patrouillepolitie van Pattaya City een verdachte met een illegaal geïmproviseerd vuurwapen en één kogel in een restaurant in Soi Kho Phai, Bang Lamung, Chonburi.

Volgens de politie voerden agenten hun routinematige patrouilles uit om uitgaansgelegenheden te inspecteren en illegale operaties en criminele activiteiten te voorkomen. Tijdens de patrouille wekte een tiener, later publiekelijk geïdentificeerd als alleen de heer Chatchai, argwaan terwijl hij op een motorfiets achter de agenten reed.

Toen de politie Chatchai aanhield voor inspectie, ontdekte de politie een geïmproviseerd vuurwapen en een kogel in zijn schoudertas. Chatchai beweerde dat hij het vuurwapen had ontvangen van een persoon die alleen werd geïdentificeerd als de heer Bird, die hem had gevraagd het te repareren.

Chatchai legde uit dat hij, toen hij de patrouillepolitie opmerkte, hen probeerde te volgen in een poging arrestatie te voorkomen. De waakzaamheid van de agenten bracht hen er echter toe de verdachte aan te houden en het vuurwapen in beslag te nemen. Het was onduidelijk waarom Chatchai dacht dat het volgen van de wetshandhaving hem zou helpen ze te ontwijken.

De verdachte werd samen met het geïmproviseerde vuurwapen van kaliber .33 naar het politiebureau van Pattaya City begeleid voor verdere gerechtelijke procedures.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.