Politie van Pattaya doorzoekt entertainmentlocaties, geen illegale stoffen gevonden in pub “Differ”.

Pattaya—

Op 2 juni 36 om 8 uur voerde de politie van Pattaya City, in samenwerking met relevante instanties, een veldinspectie uit van uitgaansgelegenheden in Pattaya City. Deze operatie had tot doel de veiligheid van toeristen en de lokale bevolking te vergroten door criminele activiteiten te voorkomen en af ​​te schrikken.

Beelden van enkele van de invallen zijn hier op onze YouTube te zien.

Tijdens de inspectie concentreerden de agenten zich op pub ‘Differ’, waar ze veel klanten aantroffen die genoten van het nachtleven. De politie gaf het etablissement opdracht alle activiteiten tijdelijk stop te zetten om drugstests uit te voeren en de identificatie van de bezoekers te verifiëren.


Daarnaast doorzochten agenten de voertuigen van de bezoekers op illegale stoffen en illegale vuurwapens. De uitgebreide inspectie had tot doel ervoor te zorgen dat er geen illegale activiteiten, stoffen of voorwerpen aanwezig waren.
De operatie werd afgerond zonder dat er illegale activiteiten, illegale stoffen of illegale voorwerpen werden aangetroffen in de pub “Differ” of andere uitgaansgelegenheden die tijdens deze operatie werden geïnspecteerd.

Dit is de derde aanval deze week alleen al in de lokale omgeving op op Thailand gerichte bars en discotheken, zoals hier beschreven.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.