Vrouw uit Pattaya ernstig gewond bij botsing met vrachtwagen met 18 wielen

Pattaya —

Een 23-jarige Thaise vrouw raakte vanochtend, 18 juni, ernstig gewond nadat haar motorfiets in botsing kwam met de achterkant van een vrachtwagen met 6 wielen op Sukhumvit Road in Pattaya.

Het ongeval vond plaats om 5 uur op Sukhumvit Road op de rijbaan richting Noord-Pattaya. Reddingswerkers van Sawang Boriboon en de politie van Pattaya reageerden op de locatie na ontvangst van de rapporten.

Daar vonden de autoriteiten een vrachtwagen met 18 wielen, bestuurd door de 46-jarige heer Thongchai Phuthawee. De vrachtwagen vervoerde een lading sanitaire artikelen. De autoriteiten vonden ook een motorfiets, bestuurd door de 22-jarige mevrouw Sukhanya Kwanchalerm. De motorfiets raakte zwaar beschadigd en mevrouw Sukhanya raakte ernstig gewond. Ze werd door reddingswerkers met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.

Volgens de niet-gewonde vrachtwagenchauffeur, de heer Thongchai, reed hij langzaam op de linkerrijstrook, zich voorbereidend op een levering, toen hij een geluid van achteren hoorde en zag dat de motorfiets tegen zijn voertuig was gebotst. Hij stopte onmiddellijk zijn vrachtwagen en riep de politie en reddingsdiensten om hulp. De autoriteiten noemden hem volledig coöperatief.

De politie van Pattaya onderzoekt het ongeval op het moment van schrijven.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.