Het festival “Colors of the East, EEC Good Food Good Vibes” vindt plaats op 6 juni in Pattaya

Pattaya —

Pattaya City werkt samen met de provincie Chonburi en de Eastern Economic Corridor (EEC) om van 6 tot 9 juni 2024 het festival “Colors of the East, EEC Good Food Good Vibes” op Pattaya Beach te organiseren.

Het festival belooft een opwindende viering van eten, muziek en cultuur te worden, waarbij het beste wordt getoond dat de EEG-regio te bieden heeft. Bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan verrukkelijke gerechten van beroemde restaurants in Chonburi, Rayong en Chachoengsao – de drie oostelijke provincies van de EEG, terwijl ze luisteren naar gratis livemuziekoptredens en culturele shows.

Line-up van de livemuziekoptredens:

  • 6 juni 2024: JA SIR DAGEN
  • 7 juni 2024: Bel Warisara
  • 8 juni 2024: M-PEE
  • 9 juni 2024: Nek Naruephon

Doe mee aan de festiviteiten en ervaar de “Good Vibes” van 6 tot 9 juni op Pattaya Beach, tegenover Central Mall en Central Klang. Mis deze kans niet om jezelf te voeden met verrukkelijke gerechten en te swingen op het ritme van het Oosten!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.