Grote openingsweek bij Akira Club Pattaya!!!

Het volgende is een bericht van Akira Club Pattaya
Maak je klaar voor 2 onvergetelijke nachten terwijl we de epische lancering van Akira Club vieren in het hart van Pattaya's Walking Street. Kom met ons mee voor 2 nachten op vrijdag 7 EN zaterdag 8 juni. Tijdens ons grootse openingsweekend zijn KEVU en 39 KINGDOM te zien.
KEVU is een internationaal geprezen DJ van Rave Culture, het label van W&W. Bekend om zijn energieke optredens en enorme hits, heeft KEVU de EDM-scene stormenderhand veroverd. Zijn samenwerkingstrack "Incoming!" with W&W is een festivalfavoriet, gespeeld door grote DJ's als Hardwell en David Guetta. Een supersar-dj in wording.
39Koninkrijk zijn een van de helderste nieuwe Electronic Live Duo-projecten van onze tijd. Ze integreren live-instrumenten zoals gitaar, drums en zang in hun liveshows en hun muziek is absoluut uniek.
Speciale hoogtepunten zijn twee unieke shows: een LED Drum Performance en een Dansshow met prachtige kostuums. We hopen jou en je vrienden te zien voor twee nachten non-stop actie in Akira Club Pattaya.
📅 Datum: vrijdag 7 juni 2024 (website-boeking)
📅 Datum: zaterdag 8 juni 2024 (website-boeking)
✅ Officiële lijn-ID: @akiraclub
☎️ Telefoon: 0811354063
Reserveer uw tafel via onze van de, of stuur ons een bericht via Line of Messenger.

Bovenstaand artikel is een gesponsord bericht.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/