Bende motordieven betrapt op cameratoezicht en steelt in één nacht twee motorfietsen nabij Pattaya

Pattaya —

Een bende motordieven is op camerabeelden betrapt tijdens het stelen van twee motorfietsen in één nacht nabij Pattaya.

Camerabeelden van de diefstallen zijn hier te vinden.

Het incident vond plaats in de nacht van 3 juni in een gebouw in het subdistrict Pong, district Banglamung, provincie Chonburi. Volgens het eerste slachtoffer, mevrouw Paweena Hongsithong, 23, was haar wit/blauwe Honda Wave 125i-motorfiets met een rode kentekenplaat gestolen aan de voorkant van haar gebouw.

Mevrouw Paweena diende een rapport in bij de politie van Nongprue en voorzag de agenten van camerabeelden waarop de dieven duidelijk te zien waren. Op de beelden was te zien dat drie mannen rond middernacht de motorfiets van mevrouw Paweena naderden. Ze braken snel het slot en reden weg op de motorfiets.

Ongeveer 40 minuten later keerde dezelfde dievenbende echter terug naar het gebouw en stal een andere motorfiets, een witte Honda PCX, van een andere bewoner. Gelukkig werd de motorfiets later verborgen in een nabijgelegen bos gevonden en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Mevrouw Surirat Tangkiewsukullani, 59, die getuige was van de tweede diefstal, vertelde The Pattaya News dat ze honden hoorde blaffen en naar buiten ging om te zien wat er aan de hand was. Ze zag de dieven de motorfiets stelen en riep om hulp, maar ze konden ontsnappen.

De politie doet momenteel onderzoek naar het incident en bekijkt camerabeelden om de identiteit van de verdachten te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboard, Discussiesof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!
Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.